2009.04.19. Vasárnap

Nos, igaz, hogy már előttem hárman is írtak a tegnapi( szombati) napról, de azért bátorkodom az én verziómat is előadni. :)
Szóval, a történet nálunk pénteken kezdődött, amikor is, Anita, én és Mesi nekivágtunk a már jól megszokott útvonalon Talgósarjánnak. :) Este háromnegyed 8 felé oda is értünk. Kb 9 fele összefutottam Grosso bácsival, aki épp Tipóval volt, így volt lehetőségem megcsodálni is, illetve egy kör erejéig kipróbálni is, hogy milyen egy olasz de nem farmotoros autót vezetni... :D Annyi biztos, hogy megy a gépezet. :) Bár egy polski után minden autó jól megy. :) Mindegy is. Lényeg, hogy Grosso másnapra összetrombitált egy kistalit a Tesco-parkolóba, ahova is én érkeztem meg a leghamarabb, majd R. Istvánék is befutottak, és legvégül Grosso is. Kis fotózkodás, egymás autóinak mustrálása illetve beszélgetés után Grossoék mentek ki Tibeeékhez, én meg vissza édsanyámékhoz, majd később aztán kimentünk Kercsegre, ami egy nagyon szép hely... Főleg nekem, aki az alföldön kevés hegyet-völgyet lát. :D
Később aztán csatlakozott Lali is, utána Grosso, és legvégül Tibee is megérkezett a kerékpárján. :) Aztán következett egy jó kis nyársalás, szalonna, kolbász sütés, "zsírégetés Norbi módra", móka, kacagás, egyszóval nagyon jól elvoltunk. Estefelé induláskor történt még egy kis probléma Benővel, aminek következtében rögtönöztünk egy "hogyan emeld le a polskit a fatuskóról"  mozgalmat. Talán nem lett olyan veszélyes a baleset nyomai.

Most pedig következzen a köszönöm rovat( Lali, ha esetleg jogdíjas a cím, akkor jelezd. :D )
Elsőkörben köszönet a kisautónak, hogy a hétvégén jól teljesített, és minden probléma nélkül el, illetve hazajuttatott. Na jó leszámítva, hogy már megint "megjött" neki.:( Legalábbis az olajfolt erről árulkodik.
Továbbá köszönet illeti Grossot a Tipo próbakörért, a tali leszervezéséért (KÖSZÍÍ KISFIAM! :D ) illetve Lalinak és Tibee-nek(és persze "kisfiamnak" :D ) a nagyon jó kis szombat délutánért.
Plusz, Lalinak a Benő emelési lehetőségért (na jó, ez erős volt.... remélem, azért nem olyan veszélyes sebet kapott a kisautó)
Legközelebb(hogy az mikor van, nem tudni) ugyanitt, vagy akár máshol is, folyt köv. :)
a négy Tali a Tesconál Kissé koszos, de nekem még mindíg tetszik.:) R.Istiék (vagy ahogy Grosso és Tibee hívja, risti:D) Tesco-s tali elölnézetből.:) Biblia, mint gyújtós?:D (áhh még viccnek is rossz:)) Ez itt Tibee, de hova tünt Dae...(ja bocs, az másik sztori) a haja??:D Erre a képre írhatnám, hogy a három grácia, de tudtommal Benő még a hímneműek táborát erősíti.:) És a már-már szállóigévé lett mondathoz a kép: Lehet ide elkelt volna egy kis Fater, és a Nem, ez itt nem egy vietnámi lövöldözős, lángszórós film ellopott filmkockája.:) Bár lehet a hétvégén más látszott, de van Benő és a tuskó esete(Nem, nem az aki éppen vizslatja...:D)

Kommentek

Grosso

A nyitóképen úgy nézek ki, mint aki be van b@szva. :D :D

Kössz Apa, fini vót a kaja, jó megdógoztam érte :D
Akár fáklyás felvonulást is rendezhettünk volna, de sportolni kellett, szóval égett a zsír :D

Jó nap volt.

Tibee

Hehh, jó kis dejlután vóót. :D

Sztancsik Viktor

Grosso #32437:
Miért? Nem voltál? :c) :c) > ;) > ;) > ;)

Ez csak természetes "fijam" :D Tudod... aki nem dolgozik, ne is egyék. :c) (ajajjj, na ezt nem kellett volna írnom. :D :D )
Tibee #32440:
Jó, úgyhogy lehetne ismétlése, mint minden normális(abb) szappanoperának. :D :D :D

Tibee

Sztancsik Viktor #32444:
/2 Lesz is. :D ;)

Grosso

Sztancsik Viktor #32444:
1/ na én meg az alkohol ? :D :D
Na ha a meló/kaja arányt nézzük, akkor kurvára éhenhaltá volna :D :D :D :D

Lovas Grande? :D :D :D

Tibee #32447:
Honne vóna ;)

Sztancsik Viktor

Grosso #32449:
1/ Alko hol? :D
Háát ezé' írtam a végére, hogy nem kellett volna írnom. :D
Hogy kitaláltad!! :D

Steveee

A 4.képen a piros pólóban Apum látható, én pedig a gépháztetõt támasztom. :D (Csak hogy képben legyetek. :D )

10.kép: Norbi update szalonnát ettetek? :D
13.kép: Grosso szalonnát hegeszt? :D

Sztancsik Viktor

R. István #32455:
Legalább, akkor már ezzel is "képben vagyunk". :)

Áhh, csak mikor ránéztem az égõ szalonna zsírjára, aztán meg a "kisfijam" nevezetû egyénre, akkor megfogalmazódott bennem eme ötlet, miszerint ne csak Sóher Norbi tudjon má' zsírt égetni. :D

Azt heggeszt bizony. De úgy, hogy még õ is meglepõdött rajta. :D Sõt, ezentúl új hegesztési mód is napvilágot látott, azaz a szalonnával heggesztés. :D
Mondjuk malacpörkölõnek jobban elment volna. És még ráadásul a saját "zsírjával" prökölhetnéd. :D

Lajoska

Hétvégén lekapom a hátsó lökõst, és lefényképezem a mûvemet. Elõbb sajna nem lesz rá idõm.
Szerencsére a BIS-lökõs ápol és eltakar, de lassan már kellene valamit csinálnom az autó jobb oldalával is, az még egyben van.

(az a melegítõ ritka hülyén néz ki, de az utolsó pillanatban vettem észre, hogy enyhén nem az én méretem...)

GABI703

R. István #32455:
Faterod is nagy pók fan? :D :D :D

Steveee

GABI703 #32644:
(Huppsz, most veszem csak észre hogy írtál. :x )

Igazából a családban csak én vagyok oda a kispolskiért, de kénytelenek elviselni a hobbimat. :c) :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!