2008.06.19. Csütörtök

Hosszú-hosszú hallgatás után, végre újra blogolok egyet. :) Eddig igazából semmi különös nem történt, leszámítva, hogy Mesi "munkásautó" lett. No nem olyan lelakott fajtára kell itt gondolni, csak pusztán annyi történt, hogy mostmár Mesi viszi Anitát(barátnőmet) dolgozni, mivel megszűnt nekik a céges buszjárat. Egyenlőre sajnos nagyon úgy néz ki, hogy Mesi nem különösebben kedveli ezt a helyzetet, mivel Anita épp ma jegyezte meg nekem, hogy "olyan hülye daráló" hangot hallat az önindító, illetve, hogy állítólag miután indítózás után visszanyomja a kart, leáll az autó. Mondtam neki, hogy lehet rövid ideig indít, és nem kapja el rendesen. Mindenesetre azt tényleg észrevettem, hogy mintha csúnyább lenne a hangja az önindítónak.
Viszont nem ez a legfőbb ok, hogy blogbejegyzést írtam. Történt ugyanis, hogy még anno kb egy hónapja érdeklődtem Thonynál, hogy fennál-e még az "ajánlata" (amit még akkor mondott mikor vettem tőle a hangfalat) miszerint tud egyik haverján keresztül olcsóbban fejegységet szerezni. No, és lényeg, az hogy tudott.. méghozzá egy Sony cdx-F5700-at. :) Igaz kb egy hónapot vártam rá, de mondhatni megérte. Mostmár végre itt van, és nagyon tuti a hangzása! Sokkalta jobb, mint a régi kazettás magnómnak volt.(vajon miért? :c) :c) )
Úgyhogy köszönet érte Thonynak, meg magamnak :D hogy képes voltam eddig kivárni... :D :D :D
ő lenne az új zajkeltő eszköz :)

Kommentek

Földi zoltán

Szép kis cucc. Mibe fájt ha megkérdezhetem és mit tud???

Sztancsik Viktor

Földi zoltán #19763:
13 darab mátyás királyt fizettem érte. Vagyis... fizetek, mert még nincs kifizetve. :D Egyébként meg 4x50W-os, 7 választható háttérvilágítás van benne, a többi meg olyan "átlagos" :D Mondjuk nekem a távirányító tetszik hozzá. :D :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!