2008.04.06. Vasárnap

Hogy én mennyire utálom ilyenkor, hogy alig van hely az autómban... :@
Történt ugyanis, hogy elkészültem a fordulatszámmérő behangolásával. Na mondom akkor jön a vezetékelés, és építem be Mesibe. Namármost, a vezetékelés még sima ügy volt, ellenben a rögzítésnél kurvára elakadtam. Most már ott tartok, hogy lassan szálanként fogom tépkedni kifelé a hajam az idegtől...:(:( Mondom ez nem lehet igaz, hogy minden tök tutin ment, erre meg nem tudom beszerelni az autóba.:(
Aki úgy érzi, hogy tudna értelmes ötlettel szolgálni, attól kíváncsian várom! :) Mondom mi az elképzelésem: magát az órát azt a vezetőoldali ajtó illetve a műszerfal közötti részre szeretném felrakni. Tehát valahol megbontani akár a bőr borítást, és ugy felrakni. Itt próbálkoztam egy ideig, de sehogy se tudok rájönni mivel és hogyan tudnám felrögzíteni ide az órát. Alap ötletem igazából a szellőzőrács feletti rész lett volna, de mivel ott egy nyamvadt csavart se találtam(Grosso kollega szerint ott kell lennie a bőr borítás alatt), így az a hely kiesett, hacsak nem fúrok oda egy lyukat és hajtok bele egy csavart.

Update: Sikerült végre beleeszkábálnom végre a műszert. igaz kicsit "kacifántosan" de megoldottam. frankón műxik is, és nem is annyira durván "jön vissza" a mutató egy-egy gázfröccs után. :D Szal király! :D Alapjáraton is fajintosan mutatja a kb 8-900-as alapjáratot. :)

Kommentek

Tibee

Pedig ott igenis van csavar!! Kettõ is!!! :D :D :D
Vagy csinálsz neki egy tokot, amit felfúrsz a mûszerfalra, és majd abba csúsztatod bele a mûszert?! ;)
(egybként Grosso voltam Tibeeéktõl!! :D :D :D )

Törölt felhasználó

én csinálnák neki egyedi tartót lemezbõ a bal ajtó én a kormány közé a legjobb megoldás tarabant mõszerfaltartó lenne ;)

Sztancsik Viktor

Tibee #16998:
hát fene se tudja. Én mikor felfeszegettem kicsit a bõrt és alákukkantottam, nem láttam ott csavarokat... de lehet hogy csak rosszul láttam. :D
Mindegy is. Lényeg, hogy mostmár bentvan a mûszer. :)
Suhajda Dávid #16999:
végülis ez sem egy rossz megoldás, de azt hiszem már sikeresen megoldódott. :) azért köszi :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!