2008.03.08. Szombat

Megvolt az első kispóktali Kiskunmajsán! :)
Az egész úgy kezdődött, hogy kb negyed hat felé megérkeztek Hári Antiék két kispókkal. Majd hat elött Hoss Károly is betoppant, végül pedig Ricsiék, és Szekeres Marciék is megjöttek. Ezután átmentünk a Majsagyöngye nevű étterembe pizzázni. Itt nagyon jó kis hangulat alakult ki, igaz az asztalok elrendeződése miatt két részre szakadt a társaság. Mi Ricsiékkel és Marciékkal kerültünk egy asztalhoz. Még annyi hülyéskedést, ami ott ment, rég hallottam. Főleg Marci cinkelése ment a rókával ezerrel. :D Pizzázás után elbontottunk egy kispókot is. :D Na jó nem egy igazit(bár Marci folyamatosan kitekintgetett az ablakon a pókjára, hogy megvan-e még, nem bontja el épp valaki. :D Mivel nem lehetett lezárni az autóját. :) ) hanem egy tortából készült kispókot, ami nagyon fincsi volt.
Mikor mindenki megette a maga szeletét, átvonultunk a tekepályára. Itt aztán elkeződött a tekézés, sok-sok őrültködéssel fűszerezve. Nekem a legjobban az tetszett, mikor egy pályán egyszerre ketten is gurítottak, és mindkét golyó az oldalsó vájatban ért célba. :D
Végülis kilenc után, miután elfogyott az összes zseton, szedtük a sátorfánkat, és mindenki elindult haza.
Összességében elmondhatom, hogy szerintem jó kis tali volt. Reménykedek, hogy a résztvevők is jól érezték magukat.. :) De ezt majd elmondják ők, ha akarják. :)
Rakok fel egy két képet is, viszont a minőségéért előre is elnézést kérek, mivel telefonnal készültek, és nem voltak a legjobb fényviszonyok sajna. :)
itt még csak hárman vagyunk.:) a póktető.:)

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!