2008.01.30. Szerda

Komolyan mondom, ez az Emese egy furcsa lény.(úgy látszik minden Emese már csak ilyen. :D lásd BB bank :D ) Szóval ugye miután én délelött kiszedtem az önindítót, rábíztam apósra, hogy nézze már át és az esetleges hibá(ka)t javítsa ki. Nah mikor hazaértem látom Emese 90%-ban összerakva, azaz önindító a helyén de lendkerékvédő lemez még nincs felrakva, meg a fűtéscsőból a gumi toldás sincs. De nem is ez a lényeg. Kérdezem tőle, hogy na mi volt a baja? Erre mondja hogy szétszedte az önindítót, és abszolult semmi hibát nem talált benne. Tökéletesek voltak benne a szénkefék is meg a perselyek is. Tehát semmi rendelleneset nem talált rajta. Úgyhogy összerakta, és pöccre indult, rendesen forgatott. Nah mondom szép. Szétszedette magát, meg összerakatta és működik. :D Azt mondja após, hogy szerinte valami kábel érintkezési hiba lehetett... De mindenesetre elég fura a dolog. :)
a polihistor :)

Kommentek

KeMa

Köhm, az elsõ két mondatra asszem baznak lesz egy-két keresetlen szava > ;) > ;) > ;)

Különben vicces hibalehetõség, hogy a pozitív kábelsaru lelazul... Az is tud ilyet csinálni :D

CsuTee

Francba nem nyertem semmit :P :( :P

Sztancsik Viktor

KeMa #12842:
mert? Tán van/volt baznak Emese ismerõse? :D
Hát figyu, mikor kicseréltem az akksit egy másikra, nem hinném hogy akkor is szarul raktam volna rá a sarut... és ugyanúgy alig-alig indított.:( :)
CsuTee #12848:
egye penész :D Attól függetlenül sörözhetünk egyet. Úgyse volt rá még alkalom. :)

KeMa

Sztancsik Viktor #12855: 1, igen
2, Nem az akkunak a saruja, hanem az önindítóra menõ pozitív vezeték saruja. azt még érdemes megnézni, nincs-e belül korrodálva a kábel.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!