2008.01.01. Kedd

Elsőkörben BUÉK mindenkinek! :)

Másodsorban: Megjártuk Salgótarjánt. Hát mit ne mondjak jó kis túra volt, plusz szerelés, szívás, fagyoskodás ezerrel.
Ugye megbeszéltük Tibee-ékkel hogy 30-án kimegyek és generátorosítjuk Emesét. Itt már kezdődött azzal a dolog hogy eléggé későn értünk oda, mivel már reggel szereléssel indult a napom, még elindulás elött.(motoelhagyás rulez :D ) Így a 8 helyett fél 10 kor tudtunk elindulni. Délután 2 tájban oda is értünk tarjánba. 3 körül ki is értem Tibee-ékhez Somosra. Onnan vissza Tarjánba a tescoba, Norbival "megbótoltam" a generátort. Aztán vissza Somosra. Persze útközben bronzkefe csere szénkefére. :D Nah lényeg a lényeg, hogy fél 6 felé neki is fogtunk... Még most is hallom Tibee szavát, hogy "egy óra alatt meglesz a csere." :) Ehelyett csak a leszedés volt vagy 2-3 órahossza, mivel az egyik csavar (az AC-alatt lévő egyik belső) egyszerűen sehogy se akarta magát megadni. Vagyis megadta volna magát, csak nem lehetett semmilyen szerszámmal hozzáférni. Nah de azért a végén csak sikerült lecsavarni. Kb fél 10 felé járhatott már az idő mire lent volt a dinamó. Persze közben Tibeenek szóltak hogy be kell mennie dolgozni, szal gyorsan generátor feldob, - ez már gyorsabban ment - aztán gyorsan bekötöttük, majd innentől Lalival folytattuk Emese összerakását. A hátfal az még könnyen felment de a motortartórugóval sokat szívtunk megintcsak, mivel nem volt kroki emelőm. Vagyis volt csak épp nem volt hajlandó emelni. Így ki volt bakolva a motor, és a gyári emelővel emelgettük, süllyesztettük az autót, így a motort is. Lényeg, hogy sikerült nagy nehezen bejátszani a helyére. Persze jól át is fagytunk a végére. Itt köszönném meg Tibee anyujának a fincsi forró teát! :) Raktunk még Emesébe halogén izzókat is, amitől mostmár nagyon tuti lett a világításom. Főleg a zöld színű helyzetjelzők tetszenek leginkább! :) A lámpákért köszi Tibee-nek.
Másnap 31-én tartottunk még egy minitalit. Gyülekező a tuskó parkolójában volt. Majd innen átgurultunk egy kihalt pályaudvarra egy kis "vezetéstechnikai tréningre" Mondhatom jól tolta a hátulját Emese. :) főleg Norbi irányítása alatt. :)
Köszi a srácoknak a jóhangulatú taliért! :)
Annak legfőképp örültem, hogy semmi gond sem volt Emesével egész úton. Viszont szegény most írtózatosan néz ki kívülről:( Rendesen összecsapkodták az autók. Szóval holnap megy mosatásra. De azért rakok föl egy képet róla, hogy mégis hogy néz ki. :)
Nah röviden (és milyen lenne hosszan :D :D ) ennyi történt velünk. :)
kissé szutykos:D

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!