2007.04.06. Péntek

Na helló mindenkinek. Elkezdem azautós napló írást, bár fogalmam sincs mi jót lehethne ide irogatni de majd csak összejön valami... Mondjuk kezdeném is azzal (bár ez még a tegnapi nap eseménye) hogy szépen letakaritottam a pókomról a rozsdát mert hát szegény a hátsó sárvédőelemeknél eléggé szenved eme betegségben.... Olyannyira hogy lett is mindkét oldalon rajta két szép kb 1-2 cm es lyuk. Mondhatom örültem is neki.  Utána azért még szépen lemostam lefényeztem. És most csili vili. :) Vagyis most már nem. Ugyanis már voltam kint vele ma. Elvittem a karosszériáshoz hogy nézze már meg kb mennyiért tudná elvállalni, megnézegette alaposan és azt mondta hogy egy 10esért megcsinálja pöpecre, ugy hogy le lesz ugyanugy festve amilyen szinű volt ott a lyuk helyén. Ugyhogy valamikor ünnepek után megy is oda. :)
Meg most sikerült elöször kiprobálni amióta itt van nálam a pók (márc 15), mert hát még csak most intéződnek rá a papirok meg stb. Ugyhogy érdekes volt ugy kimenni hogy se papir se műszaki se semmi nincs a kocsin... Nah ezért kellett földutakon menni. :)
De mit ne mondjak nagyon hasít a gép!!! Bár mondjuk csak lehet nekem gyors a másik pókunkhoz képest mert annak ugy  el van lustulva a motorja hogy 80-85 nél már rendesen visit a motor és kb az is a vége. DE ez, hát ez még a 110 et is kénylemesen viszi minden szó nélkül. meg rendesen ugy húz ahogy kell neki. Bár kifelé még nem volt rajta alapjárat(bár visszafelé se). De amint hazaértem egből állitottam rajta és most már jó. Nah most egyenlőre igy elsőnek ennyi. Majd még jelentkezem. Mindenkinek kellemes Húsvéti ünnepeket!!! :)

Kommentek

Törölt felhasználó

Nagyon szeressük ha van kép is legalábbis én nagyon :D

Subbass

egyértek az elõttem szóló kollegával
:D
Pallagi Norbert #3647:

üdv neked. és persze minden jót az ünnepekre!
ne törõdj senki véleményével, kritikájával, az a lényeg hogy neked tetszik. itt (majdem) mindenkinek kedvence a kisautó. itt nem az autó típusa a fontos legalábbis szerintem, ha nem az, hogy aki autóját szereti az ide gyüjjön. :D De Éljenek sokáig a POLÁKOK!!!!!! :D :D :)

Sztancsik Viktor

Üdv Subbass! Jah és persze Pallagi Norbert!
Hát köszi eme hozzászólásokat! :) Hát igen én is igy vagyok ezzel... mármint hogy nem érdekel más véleménye. Az a lényeg hogy nekem tetszen, és kész! :) Jah és ÉLJENEK A POLSKIK!!!!!! :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!